منو

794-01-01

والدین گرامی و دانش آموزان عزیز

با سلام.

1- کلاسهای درس در طی امتحانات دایر نمی باشد و دانش آموزان موظف می باشند یک ربع قبل از شروع امتحان در مدرسه حاضر و بلافاصله پس از پایان امتحان مدرسه را ترک نمایند. ( سرویس دانش آموزان نیز آماده انجام وظیفه می باشد. )

2- دانش آموز وظف به رعایت مقررات جلسه امتحان بوده و در صورت بروز هر گونه مشکل پیامد آن متوجه دانش آموز خواهد بود.

3- دانش آموز عزیز، هر یک از روزهای امتحانی به هر دلیلی ( برف ، آلودگی و ... ) از طرف وزارت آموزش و پرورش تعطیل اعلام شود امتحان آن روز به بعد از آخرین امتحان موکول خواهد شد.

تذکر: والدین گرام لطفا و حتما با توجه به ساعت پایان امتحان هر روز بازگشت فرزند خود به منزل را مدیریت نمایید.

در روزهای سه شنبه 97/9/27 و چهارشنبه 97/9/28 کلاسهای درس دایر است.

IMAGE

والدین گرامی و دانش آموزان عزیز با سلام. ضمن آرزوی موفقیت و سربلندی برای شما سروران گرامی ، توجه شما را به نکات ذیل جلب می نماییم: 1- کلاسهای درس در طی امتحانات دایر نمی باشد و دانش آموزان موظف می باشند یک ربع قبل از شروع امتحان در مدرسه حاضر و بلافاصله پس از پایان امتحان مدرسه...

IMAGE

برگزاری مسابقات داژبال به مناسبت هفته تربیت بدنی بین کلاسهای هشتم مجموعه دخترانه مهرآیین به صورت تک حذفی اسامی تیم برنده : آنا چراغی ، نگار حیدری نژاد ، سوگل شعبانی ، لعیا کاظمی ، موگه محمد جماعت

منتخبین انجمن اولیا و مربیان

IMAGE

با سلام و احترام. اولین جلسه ملاقات با اولیاء دانش آموزان متوسطه 1و2 مهرآیین در نیمه اول ماه مهر در مدرسه برگزار گردید. منتخبین این دوره را می توانید از منوی اصلی / درباره مهرآیین / انجمن اولیا و مربیان رویت نمایید.

منتخبین شورای دانش آموزی

IMAGE

با سلام و احترام. دانش آموزان عزیز و اولیاء گرامی، جهت رویت منتخبین شورای دانش آموزی دبیرستان مهرآیین می توانید از قسمت منوی اصلی / درباره مهرآیین / شورای دانش آموزی دیدن فرمائید.

کسب رتبه زیر 100 در آزمون های جامع مبتکران

IMAGE

کسب رتبه زیر 100 در آزمون های مبتکران شماره 1و2 توسط دانش آموزان پایه هشتم و نهم. دانش آموز سارا عابدیان رتبه 18 در آزمون شماره 1و رتبه 54 در آموزن شماره 2 مبتکران ( پایه نهم ) دانش آموز ستایش حسینی رتبه 98 در آموزن مبتکران شماره 1 ( پایه هشتم )

موفقیت طرح دانش آموز یاسمن عطری با عنوان تاثیر پادزیسهای طبیعی

IMAGE

افتخاری دیگر برای مجموعه مهرآیین : موفقیت طرح یاسمن عطری با عنوان تاثیر پازیسهای طبیعی بر درمان سرماخوردگی و آنفولانزا را در جشنوراه گیاهان دارویی تبریک گفته و آرزوی موفقیتهای روز افزون را برای مجموعه مهرآیین داریم.

بارم بندی دروس متوسطه دوره اول و دوم سال تحصیلی 97-96

IMAGE

با سلام و احترام. اولیاء عزیز و دانش آموزان گرامی. بارم بندی دروس پایه های هفتم، هشتم ، نهم ، دهم، یازدهم و پیش دانشگاهی سال تحصیلی 97-96 را از فایلهای پیوست زیر دانلود نمایید.

آدرس : ميدان تجريش، ابتداي خيابان ولي عصر،كوچه بهمن،پلاك5
تلفن : 22715826-22715829-22716051-26851363-26851795-26851803