منو
Progress bar
1397/04/28
صفحه اصلیپیش ثبت نامدوره دوم (دهم، یازدهم و دوازدهم)

نحوه ثبت نام در پایه دهم، یازدهم و دوازدهم

نحوه ثبت نام در آزمون ورودی دبیرستان مهرآیین( دوره دوم )

ویژه دختران و پسران مستعد و با اخلاق شهر تهران

الف- ورودی پایه دهم :

1- ثبت نام اینترنتی : کلیه داوطلبان با معدل بالاتر از 19 ( نیم سال اول سال نهم ) می توانند از طریق سایت پیش ثبت نام آزمون را به عمل آورند.

2- تایید ثبت نام و تعیین زمان مصاحبه: یک هفته بعد از ثبت نام اینترنتی، از طرف روابط عمومی دبیرستان جهت تایید ثبت نام و تعیین زمان مصاحبه با اولیا تماس گرفته خواهد شد.

3- ثبت نام حضوری : بعد از ثبت نام اینترنتی و هنگام مراجعه جهت مصاحبه اولیاء محترم می بایست ، مدارک مورد نیاز را حضوراً به دبیرستان تحویل دهند.

• مدارک مورد نیاز : یک قطعه عکس- کپی شناسنامه- کارنامه ترم اول سال نهم- تکمیل فرم ثبت نام- لوح های تقدیر و مدارک افتخارات کسب شده

4- مصاحبه : مصاحبه حضوری علمی، انضباطی و اجتماعی دانش آموز با اطلاع قبلی ( هنگام تایید ثبت نام ) صورت گیرد.

5- آزمون های آزمایشی آنلاین : روز پنجشنبه 97/2/6 رأس ساعت 17 از مباحث ریاضی ، علوم ، ادبیات ، هوش و خلاقیت و عربی ( فقط ویژه رشته انسانی ) به صورت چهار گزینه ای برگزار می گردد. ( شرکت در آزمون های آزمایشی اختیاری می باشد )

8- جلسات توجیهی: جلسات توجیهی اولیاء با هماهنگی قبلی در اردیبهشت ماه 97 برگزار می گردد.

9- آزمون ورودی : آزمون ورودی روز پنجشنبه 97/2/20 رأس ساعت 8 صبح از مباحث ریاضی ، علوم ، ادبیات ، هوش و خلاقیت و عربی ( فقط ویژه رشته انسانی ) به صورت چهارگزینه ای برگزار می گردد.

10- ثبت نام قطعی :  پس از موفقیت دانش آموز در مراحل فوق ، با تایید ثبت نام قطعی انجام می شود.

11- کلاسهای تابستانی

• بازه ی زمانی  : ترم تابستانی از روز شنبه مورخ 97/4/23 شروع و در روز سه شنبه 97/5/30 خاتمه می یابد.
  • روزهای کلاس : کلاس ها در روزهای یکشنبه، دوشنبه و سه شنبه برگزار می گردد.
  • اردوهای تفریحی : شامل پینت بال ، بولینگ و فوتبال باشگاه انقلاب ، اُ پارک ، سینما ( موزه سینمای باغ فردوس ) ، کارتینگ آزادی ، پژوهشگاه رویان و ... روزهای شنبه برگزار می گردد.

12- منابع آزمون

•  نمونه سوال آزمون های ورودی سالهای گذشته ( قابل دریافت از سایت )
  • کتاب ریاضیات جامع نهم ( تالیف آقای حسین انصاری )

الف- ورودی میان پایه یازدهم و دوازدهم :

1- ثبت نام اینترنتی : کلیه داوطلبان با معدل بالاتر از 19 و نمره انضباط 20 می توانند از طریق سایت پیش ثبت نام آزمون را به عمل آورند. تایید ثبت نام و تعیین زمان مصاحبه: یک هفته بعد از ثبت نام اینترنتی، از طرف روابط عمومی دبیرستان جهت تایید ثبت نام و تعیین زمان مصاحبه با اولیا تماس گرفته خواهد شد.

2- ثبت نام حضوری : بعد از ثبت نام اینترنتی و هنگام مراجعه جهت مصاحبه اولیاء محترم می بایست ، مدارک مورد نیاز را حضوراً به دبیرستان تحویل دهند.

• مدارک مورد نیاز : کپی شناسنامه- تکمیل فرم پیش ثبت نام –یک قطعه عکس –آخرین کارنامه آزمون جامع کشوری – آخرین کارنامه داخلی مدرسه وکارنامه نوبت اول با معدل بالای 19 و نمره انضباط 20

3- مصاحبه : مصاحبه حضوری علمی، انضباطی و اجتماعی دانش آموز با اطلاع قبلی ( هنگام تایید ثبت نام ) صورت گیرد.

4- محتوای آزمون تشریحی دروس اختصاصی:رشته ی ریاضی و فیزیک :  ریاضی/ حسابان- هندسه- فیزیک- شیمی //// رشته ی علوم تجربی:  ریاضی- زیست شناسی- فیزیک- شیمی ///// رشته ی علوم انسانی :  جامعه شناسی- علوم و فنون ادبی- منطق/ فلسفه – اقتصاد / روانشناسی

5- تاریخ آزمون تشریحی دروس اختصاصی : روز پنجشنبه 97/2/20 ساعت 11 صبح

6- کلاسهای تابستانی پایه یازدهم :

• بازه ی زمانی  : ترم تابستانی از روز شنبه مورخ 97/4/23 شروع و در روز سه شنبه 97/5/30 خاتمه می یابد.
  • روزهای کلاس : کلاس ها در روزهای یکشنبه، دوشنبه و سه شنبه برگزار می گردد.

7- کلاسهای تابستانی پایه دوازدهم :

• بازه ی زمانی  : ترم تابستانی از روز شنبه مورخ 97/4/16 شروع و در روز سه شنبه 97/6/7 خاتمه می یابد.
  • روزهای کلاس : کلاس های تابستانی مانند کلاسهای طول سال ( همه روزه هفته ) برگزار می گردد.
  • اردوهای مطالعاتی : از روز شنبه 97/6/10 تا روز 97/6/23

پیش ثبت نام و نمونه سئوالات